18 februari 2010

Äntligen klar!

Äntligen har jag gjort klart Attic Windows! Jag satt nästan hela dagen igår och quiltade klart bården, lukkekanten sydde jag på kvällen när Quiltcaféet träffades.
Detaljbild av bård

Jag kan inte säga att quilten var särskilt rolig att göra så det är skönt nu när den är klar. Visst, det finns detaljer som kunde ha gjorts på annat sätt men på det stora hela är jag nöjd. Mest nöjd är jag med det japanska tyget som jag använt till bård och sashing. Nu längtar jag efter att sy något riktigt roligt! Egentligen skulle det innebära att jag startar upp ALLA mina planerade projekt som jag har material till och riktigt gottar mig i tygerna. Det kan väl inte vara fel att sy det som känns roligt för stunden?

Block on Barns har två nya block som jag inte har tagit itu med ännu, det senaste, Wild Goose Case, tror jag att jag hoppar över. Massor av flygande gäss i paper piecing lockar inte just nu. I morgon skall jag dra iväg till syfestivalen i Älvsjö, hoppas det är bättre arrangerat där än på Kista-mässan, där var det bedrövligt!

2 kommentarer:

 1. Riktigt fin och elegant är den, din Attic Windows!
  Tycker absolut att du ska gå loss på det projekt som frestar mest. Vi har väl en hobby för nöjes skull, inte sant?

  SvaraRadera
 2. Actually, the block is more fun than it appears. Everyone who made it was surprised at how easy it was.

  That's the beauty of a block of the week, you can pick and choose which blocks to make!

  Your recent projects are BEAUTIFUL!!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!