7 juni 2010

Bra start på veckan

30-talstäcke
Vaknade ovanligt sent idag, men på gott humör. Kanske beroende på att nationaldagen firades med champagneprovning? Det var jättetrevligt! Tidigare på dagen hade Söndagsgruppen quiltträff och jag visade mitt 30-talstäcke som är färdigt nu. Om jag skall sy något mer så kommer jag att vända bården så att basen på de vita trianglarna kommer inåt, det hade säkert blivit bättre.

Anne tipsade om en blogg som verkligen är något för den som tycker om att brodera, Tozz's Corner. Hon håller på att sy "Flirting with Flowers", en jättesöt BOM.

Tre försändelser till mig kom med posten idag! Ett paket från Glorious Color Shop med ett reatyg som jag skall ha till baksida på den quilt som jag nu syr av Jelly Rolls (se Färgfrosseri den 23 maj). Det är ett tyg av Carla Miller för Rowan Fabrics.
Peacock Texture

Nästa paket kom från Hancock's of Paducah och där hade jag beställt bårdtyg till samma quilt, det är Kaffe Fassetts "Bekah"
Kaffe Fassett "Bekah"

Jag hade också beställt två andra reatyger till baksidor, det till vänster skall jag nog använda till ett av de bruna stolsöverdragen, det till höger kunde jag bara inte låta bli, men det kommer säkert till användning.


                                                                   Kaffe Fassett "Clover" till vänster och  "Tuilleries" från Benartex till höger

Det sista paketet var en Tote Bag, design Sue Spargo, som present från tidningen Quiltmania, jättekul eftersom jag just nu fått lite dille på denna typ av väskor! Vi är många som har beställt väskor i Kaffe Fassetts design från olika quiltbutiker. Titta t ex hos Glorious Color, EQuilter eller Quiltshops och sök på
"Tote bags" eller "Recycled bags". Men det gäller att se upp med portot för de är rätt skrymmande. Vanligtvis har dessa väskor ett tidningsfack och tre andra fack stora nog för t ex flaskor så de är idealiska för shopping.
PS
När jag var ifärd med att publicera detta inlägg gick jag in och tittade på Anna syr, Världens minsta rutnät, och såg en fantastisk quiltning som hon håller på med! Helt otroligt! Skrolla ner bland hennes kommentarer som finner ni en länk till skissen.

1 kommentar:

  1. What a fantastic quilt! I've fallen a bit behind on comments as the translator doesn't seem to be functioning. Thank goodness for pictures.

    Happy Quilting,
    Heather
    =)

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!