22 juni 2010

Sol och varmt

Äntligen en dag med sol, värme och en lovande väderprognos! Det har varit jobbigt med allt regn och kyla. Idag var jag hos Cissi och lämnade tyger till två vänskapsblock för Quiltcaféet och fick nya tyger av henne.  Det är alltid så spännande att öppna paketet för att se de tyger man skall använda sig av. Dessa gick i brunt och orange och var lite 60-tal (tror jag). Jag är lite tveksam för nog minns jag mitt 70-tal i brunt och orange också, men designen är nog tidigare.

Dotterns stolsöverdrag är klart! Jag åkte hem och lämnade det till henne idag och hon blev nöjd. Det är quiltat i rundlar över fyra block vardera. Jag hade lite svårt att bestämma hur jag skulle quilta, trodde inte att det skulle bli så bra med frihandsquiltning över hela täcket, ville ha det lite stramare men ändå med mjuka linjer. Jag har så smått börjat sy på nästa överdrag som kommer att bli i samma typ av block men något djupare nyans brunt, japanska tyger.

Måste visa en bild på min Änglatrumpet som blommar, den doftar underbart och växer alldeles enormt!

I övermorgon skall vi ta två av barnbarnen med oss och åka till Eskilstuna djurpark, det är tåg som gäller. Jag har blivit utfrågad om vilka slags tåg det är (det är väl inte Intercity?), lyckligtvis är det tågbyte i Sala så det kommer att bli mycket spännande! Hoppas vädret är fortsatt vackert!

1 kommentar:

  1. Jättesnygg kvilt din dotter fick, enkelt och sobert i grått och vitt, mycket smakfullt!
    Änglatrumpeten är bara ljuvlig, tack för att du visade den!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!