Deadline


Imorgon skall februari månads projekt vara klart, jag har suttit hela helgen vid symaskinen och quiltat. Sprättat också om jag skall vara ärlig, eftersom jag vid ett par tillfällen inte var nöjd med nyanserna på tråden som jag använde. Hoppas att jag tar lärdom, det är ju inte första gången detta händer.

Om en vecka släpper de biljetterna till Quilt Festival i Birmingham. Jag är så sugen på att åka, hoppas att programmet är bra. Jag har också anmält mig till en kurs "Window-Quilt" för Mirjam Pet-Jacobs på Leufsta Quilt i april. Den sammanfaller med min födelsedag så det anser jag kan bli en lämplig present. Om två veckor skall jag till Quilter's Blues och lära mig "Scrappy Star". Tyärr har jag ingen bild på hur den kan se ut, jag har bett att få se något exempel för det är inte lätt att plocka fram spillbitar till något som man inte vet hur det skall se ut.

Nu skall jag sätta mig framför TVn och först se Mad Men, sedan Solsidan. Tur att det är några bra program ikväll eftersom jag tänkte handsy kantremsan på quilten.

Kommentarer