Hänt i veckan

Kavaj och väska quiltade och sydda av Anders Båth
Nu har Vårsalongen haft vernissage. Det var 34 utställare varav tre var quiltare, 102 verk visades. Anders Båth hade quiltat och sytt en fantastisk kavaj. Först gör han tyget och quiltar det, därefter skär han till och syr kavajen, otroligt imponerande!

Besökare vid mina Boxar
Jag var nöjd med de tre väggquiltar som jag hade med på utställningen. Det är svårt att veta vad man skall ta med när man inte vet vad som visas i övrigt, men jag tror att det blev rätt och jag fick en del positiva kommentarer.

Tidigare i veckan köpte jag en ny symaskin, något som jag har funderat på länge. Det blev en Janome 3160 QDC och skälet till att jag valde just den är att maskinen är både lätt och smidig. Jag är mycket nöjd med min Husqvarna Platinum men den är alldeles för tung att transportera. Nästan varannan vecka åker jag på quiltträff så det är ett evigt kånkande. Jag har satt upp maskinen och börjat provsy, den går tyst och fint. Just nu är det ett litet täcke i Civil War-tyger som skall göras färdigt, sedan skall jag sy klart Kasuri-toppen och quilta den.

Igår försökte jag skriva och publicera ett inlägg men jag vet inte vad som hände med mina bilder, de visades inte trots att nedladdningen fungerade bra, bara bildtexten kom med. Nu gör jag ett nytt försök, syns inte bilderna måste jag kontakta Blogger för att få hjälp med bilderna senare.

Kommentarer