Diamonds

"Diamonds" på designväggen
Söndagsgruppen har bokat in sig med helpension på Björkdala gård nu på lördag och söndag. Vi var där förra våren också och hade härliga dagar med god mat och mycket sy och prat. Idag har jag skurit tyger och förberett det jag skall ha med, det blir Kaffe Fassetts "Diamonds" som  jag påbörjade på festivalen i Birmingham förra året. Nu har den legat till sig och jag har flyttat runt blocken lite och känner mig rätt nöjd. Quilten är tänkt som överkast till dubbelsäng så den blir ungefär 235 x 235 cm inkl ram som jag ännu inte bestämt. Jag tänker maskinquilta i lodräta linjer i diamantspetsarna så det bör inte bli något problem.

I tisdags var jag på Quiltcaféet, det var näst sista gången före sommaren och ganska många var där. Vi brukar träffas kl 18 - 21 så det blir inte så mycket man hinner sy eftersom vi har fikapaus också. Jag påbörjade i alla fall ramarna på Kasuri-quilten.

Kommentarer

  1. Jag använder en online översättare, så förlåt eventuella fel!

    Jag älskar din diamant täcke, och sedan fortsatte med att visa ditt fotoalbum. Vi har mycket liknande smak i tyger och mönster. (Kaffe Fassett!) Tack för att dela ditt arbete.

    Vänliga hälsningar
    Denise - Arcata CA

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!