Tekniskt missöde!

Mina bilder är borta! De svävar fritt någonstans, jag vet inte var. Kopior finns i min dator så på sikt kan jag återställa bloggen, men just nu känns allt trist. Det ser mest ut som en varning för ishalka med alla svarta trianglar och utropstecken. Men jag ger inte upp!

PS kl 23:20
Nu har jag lagt ut de senaste bilderna, det ser lite bättre ut.

Kommentarer

  1. Hej! Detta händer åt mej också nu. Undrar varför? Kom du på någon orsak, hur fixade du det? Jag var in på mitt google konto för nån dag sedan och rensade och flyttade plas på lite bilder...kan det ha med det att göra. I mitt fall är det så att när jag kommenterar så syns den svarta ikonen istället för mitt foto, men klickar man på mitt namn så kommer man till nog till min profilsida där fotot syns helt ok. Nu får vi se hur det ser ut här på din sida när jag publicerar denna kommentar. På min egen blogg är det för tillfället ett svart utropstecken i en triangel. H. Mialotta som också gillar att sy lapptäcken :)

    SvaraRadera
  2. konstigt, ingen bild överhuvudtaget syns här...?

    SvaraRadera
  3. nämen nu förstår jag ingenting! först ingen bild, men sen bloggers logo... så vad finns månne här intill detta tredje nlägg? Tycker inte om dessa tekniska missöden :(

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!