Blåsippan ute i backarna står

Nu är det vår!
Jag skall ALDRIG MER försöka mig på att sy kaleidoskopblock! Nu har jag skurit sönder sammanlagt 6 fq och allt har blivit pannkaka. Först, för några år sedan, när jag hade sett en utställning av Paula Nadelstern köpte jag hennes bok "Kaleidoscope Quilts" och tre buntar x 4 fq av "Opulence". Resultatet blev konfetti av den första bunten. Men skam den som ger sig, det måste ju gå om jag tar ut ett mönster i EQ7. Nåja, det hann inte bli konfetti av allt men jag inser att det inte är min grej. Det mesta hamnade i spillådan för nu har jag lärt mig att inget är så litet att det skall kastas! ??

"Supersmala" remsor
Jo, jag har gått kursen "Supersmala remsor" för Yvonne Kervinen hos Quiltbiten. Mina remsor blev inte direkt supersmala, jag törs inte sy jättesmalt, men det blir bättre efter  hand. Jag lade in en liten "plupp" också, det är den lilla rosa biten på översta remsan, en liten iskarvning. Detta som förklaring till att inget spill behöver kastas.

Jag har sytt vit sashing kring alla block på barnbarnets överkast, nu är toppen nästan klar. Det skall bli en bård också men bredden är oklar eftersom barnet skall få en ny säng.

Kommentarer

  1. Det ser jättebra ut. Jätteläckert med dessa smala remsor.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!