Pinwheel

För ett par år sedan köpte jag en Hoffman's Watercolor Wraps  #1895, ett impulsköp, färgerna var så läckra. Så händer det som brukar hända, tyget blir liggande för jag vet inte vad jag skall använda det till. Jag vill inte gärna skära i enstaka bitar utan använda hela kitet i en kvilt. Köpte också på mig lite bastyg, Holly Holdermans "Antique Dots" hos Quiltbiten och nu har jag skurit 20 st 6½" block. Det blir lite remsor också som jag skall använda till en bård, enkelt och snabbsytt.

Om två veckor åker jag till European Patchwork Meeting i St:e Marie-aux-Mines, Frankrike. Vi är sex stycken som åker härifrån och det skall bli jättespännande, jag har bara varit på kviltfestival i Birmingham tidigare. Vi har inte anmält oss till några kurser utan räknar med att strosa runt på utställningarna som är spridda i fem byar. Lite shopping blir det nog också.

Imorgon skall jag till Östhammar på kviltträff, vi skall testa att avfärga tyg så nu måste jag ta itu med lite förberedelser. På söndag har Söndagsgruppen sin första träff för terminen så det blir en intensiv kvilthelg.

Kommentarer

  1. Ojoj... du har att göra framöver!! Vilka resor och vad spännande!
    Jag ska också på quiltträff i morgon och det är alltid lika roligt!
    Kram
    Bibbi

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!