Syhelg

För fjärde året i rad har Söndagsgruppen haft en syhelg på Björkdala gård med strålande väder. I år hade vi som förslag att sy något av en Jelly Roll. Vi brukar inte ha några gemensamma projekt, men i år var några intresserade av en Jelly Roll Race. Cissi hade tagit tillfället i akt och skurit ner sina "fultyger" i 2½" remsor, Anne använde vackra aborginmönstrade remsor och jag hade ett paket med batikremsor.
Annes "aborginkvilt"


Cissis kvilt av "fulremsor"
Min kvilt av batikremsor
Ewa hade varit i Skåne och handlat i Butiken Annalunda till en zigzagmönstrad duk.
Ewa lägger ut sina block
Carin var uppe längst på kvällen och tidigast nästa morgon för att sy ihop sina vackra remsor i block som jag inte sett tidigare. Tygerna kommer från Fig Tree Quilts

Carin har lagt ut sina block
Innan vi for på vår syhelg fick jag ett nytt nummer av Quiltmania och där fastnade jag för en artikel om en blogg  The Free Motion Quilting Project, den tänker jag titta mer på.

Solen skiner och mitt syrum är i en riktig röra eftersom jag inte har hunnit packa upp ännu. Men nu är det trädgårdsarbete som gäller, solen skiner från en blå himmel!

Kommentarer

  1. Förstår ni haft en inspirerande helg tillsammans ,,fina saker har ni också gjort!!Bambikram

    SvaraRadera
  2. Det låter som Du haft en härlig syhelg på Björkdala gård, och det kan jag förstå. Att få vara med på något sådant är mycket stimulerande, tycker jag.

    Dollandesign

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!