Nya projekt

Söndagsgruppen träffades idag, jättetrevligt som vanligt! Carin visade några böcker hon köpt och jag - ja, jag blev naturligtvis sugen! När jag tittade i boken City Sampler Quilts av Tula Pink gjorde den först inget större intryck på mig, jag bläddrade lite förstrött. Men när Carin väl kom igång och berättade om 100 City Blocks Sampler Quilt Sverige och jag kopplade det till mitt habegär till tyger designade av Parson Gray föll jag för frestelsen. Så nu har jag beställt både den boken och en Fat Quarter-pack "World Tour" samt  Alex Anderson: Scrap Quilting för jag tänker ta hand om mina Kaffe Fassett-tyger. Hoppas hösten blir lång och grå ;-)

Jag fick sytt en del också under dagen, började på Tonga Blue Calypso från Timeless Treasures, den kommer att bli till en dubbelsäng.

"Tonga Blue Calypso"
 Förresten har jag nyligen sålt det stora röda Kaffe Fassett-överkastet "Diamanter" som jag sydde 2011 så det blir bra att sy något nytt att ha på lager.


"Diamanter"

Kommentarer

 1. Härligt Vera med lite sällskap. Då kan vi inspirera varandra framöver ;-) !
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Jag tror att ditt tygval kommer att göra sig jättebra i de här blocken! Kul att du vill vara med! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Det är en liten bild, men jag tycker att Ditt diamantöverkast ser jättehärligt ut! Kaffe Fassettyger är uppiggande att titta på, enligt mitt tycke.

  Dollandesign

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!