Januariblock

Söndagsgruppen träffades första gången efter jul i går, lördag. Jag kviltade bården på min Amy Butler-kvilt så nu är den helt klar. Sydde också ett japanskt block, Layered Quadruple Wheel, ur Susan Briscoe: Japanese Taupe Quilt Blocks.
 
Kasane yotsume guruma - Layered Quadruple Wheel
Jag har köpt en begagnad Janome Horizon Memory Craft 7700 QCP av Christl som har Christlmodeller. Jag har funderat på att köpa en Horizon länge och nu tycker jag att jag fick en till ett bra pris. Som extra bonus fick jag flera fina tyger. Maskinen står nu på sin plats men jag har inte hunnit längre än till instruktionsboken eftersom syrummet måste röjas först.

Tyg från Christlmodeller
Januariblocken är klara, jag visar en rörig bild men de finns också utlagda på Flickr. Jag har sytt knappt hälften av de 70 block som jag räknat med att sy men snart är World Tour-tygerna jag köpte slut. De som jag tycker att riktigt fula är mest kvar av. Eller "fula" är kanske fel ord, men serien är svårarbetad i detta projekt, de skulle komma bättre till sin rätt i stora, maffiga block. Men jag kör så länge tygerna räcker, det kanske kan bli en väggkvilt.
Januariblock
 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!