Semester

Parga

Parga - vy från promenad mot borgen
Jag har precis återvänt från en underbar semestervecka i Parga, Grekland, där jag laddat batterierna. Strålande sol och 30 grader hela veckan men bara 10 grader när jag kom hem, så det blev till att dra långkalsonger över shortsen direkt på flygplatsen.

På en hög gammal mur klättrade en graciös blomma som jag aldrig sett tidigare, jag vet inte alls vad den heter.

Blomma utan namn
Hemma väntade både bok- och tygpaket. Boken  "Finding Your Own Visual Language" av J Dunnewold, C Benn &  L Morgan hittade jag hos Kaleidoscope men jag har hört att Canvas också har haft den tidigare. Tygpaketet var inte så spännande, jag hade beställt två tyger för baksidor till scraptoppar. Det gröna är 108" brett och skall vara till en topp i enbart grönt och vitt, det andra är Kaffe Fassetts "Kite Tails".
 
Två baksidstyger
Men det innehöll också ett läckert tyg som jag skall använda som bård till en annan scrapstopp av Kaffe Fassett-tyger och en flanell att klä designväggen med.

Cabbage and Rose
Nu måste jag hinna med att köpa vadd hos Quiltbiten i morgon innan Kristina stänger inför sommaren! Jag har förresten sytt 61 Tula Pink-block och med många skarvar och gott humör kommer jag kanske att lyckas med att få ihop två till så att det kan bli en topp med 7 x 9 block, nu skall jag ta mig en funderare över vad jag skall ha som sashing.

Kommentarer

  1. Vacker blomma och underbara semesterminnen. Tack fina mamma!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!