Pink & Gray

Tula Pink med Parson Gray 160 x 125 cm

Tula Pink och Parson Gray är kanske inte en riktigt lyckad kombination, men nu är det klart! Jag ville sy något av Parson Grays FQ kollektion "World Tour" och det skulle vara moderna block så det passade bra att vara med och sy "100 City Blocks Sverige". Kvilten liknar inget annat jag gjort, det blev en verklig utmaning. Jag har kviltat den på maskin i ett diagonalt rutmönster med gråmelerad tråd. Den diagonala rutningen blev bra för den lurar ögat lite, men jag vet verkligen inte vad jag tycker om kvilten som sådan, det tar ett tag att vänja sig och jag längtar efter att få sätta rullkniven i andra tyger, Kaffe Fassett, typ.

Närmast på gång är "Abstract Art for Quiltmakers" för Elizabeth Barton i Academy of Quiltings regi. Den började i fredags och håller på i fem veckor, det blir nog intressant och lärorikt. Nu under första veckan skall vi mest studera olika moderna konstnärer, tygerna får vänta.

Kommentarer

 1. Jag vet vad Du skall tycka om kvilten! Den är jättefin.
  kram

  SvaraRadera
 2. Så klart att du kommer att vänja dig!! Den är ju jättefin och du fick ju ihop din till en helhet du minsann! Jag har mitt projekt kvar att göra!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den är jättefin så härlig med de tygerna.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!