Googleöversättning

Jag har funderat en del på språket i min blogg, jag vänder mig ju både till svenska och utländska kviltare. Från början skrev jag alltid på svenska men i och med att jag allt mer började med art quilt och länkade mina verk till engelskspråkiga bloggar gick jag över till att skriva på engelska. En följd av detta, på gott och ont, blev minskad textmassan eftersom jag fick svårare att uttrycka mig. Men jag har ju Googles översättningsknapp på bloggen, det är bara att välja språk! Ni har väl inte missat Spaniens delikatess? Så med risk för missförstånd återgår jag nu till att skriva och berätta på svenska.

Sista dagarna i november hade Konstnärsföreningen i Uppsala en jurybedömd utställning på Galleri Uppsala 1810. Det var en mycket trevlig liten lokal med murade väggar men kanske lite svårhängt eftersom man inte kunde spika i väggarna. Jag hade med två verk, "Dearest Darlings" och "Linjer III". Anne hade med sin vackra "Stockhus III".

"Dearest Darlings"

"Linjer III"
"Stockhus III"
Många besökare var intresserade och ville att vi skulle berätta om våra olika tekniker och det gjorde vi naturligtvis gärna.

Så mycket mer art quilt har jag inte sysslat med nu i adventstid, men jag har lite idéer som jag skall plocka fram. Däremot har jag sytt klar en topp Jewel Frames Quilt av tyger som blivit över från mina Shimmering-kviltar. Jag behövde bara komplettera med tyg till sashing. Kvilten mäter 230 x 230 cm och jag är mycket nöjd med den. Hoppas kunna frihandskvilta den själv i blocken. Bilderna är inte så bra, måste fotografera utomhus mot ljus bakgrund som delvis lyser igenom.

 Jag har fått hem en av mina Shimmering Triangels från Maria Bussler, hon har kviltat den på long-arm och mönstret hon använt heter "Sassy", jag blev jättenöjd!


"Shimmering Triangels"
 
Detalj
 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!