Arbetet fortsätter


Nu har jag börjat kvilta min stadsbild. Raksömskviltning passar fint till den moderna designen och det passar också mig förträffligt. Men jag fick sprätta eftersom jag tyckte att tråden var lite väl mörk på vissa partier. Vad vore livet utan sprätt!

Igår började kursen Mod Meets Improv på Academy of Quilting med Elizabeth Barton som lärare. Jag har tidigare gått två kurser för henne och tycker att hon är mycket bra. Detta är en ny kurs, den har bara getts en gång tidigare, och jag har inte hunnit bilda mig någon uppfattning ännu, den pågår under fem kursveckor. Nu första veckan skall vi göra en enkel design och använda oss av två komplementfärger, storleken är valfri. Jag gick igenom mina högar med färgade tyger och flest nyanser har jag i violett, men är inte violett och grönt lite ..., nej jag tror inte att jag gillar det.

 
 
Blått och orange är lite häftigare, jag tror att det får bli mitt val och så skall jag lägga till en liten bit vitt. Jag trodde att jag hade tyg så det skulle räcka mer än väl men det är det där med att hitta rätta nyanser som är så svårt, jag kanske måste färga mer :-)
 

Jag är sent ute men jag länkar ändå till Off the Wall Friday, besök gärna Nina Maries blog!

Kommentarer

  1. It will be interesting to see what you will come up with :-)
    xx

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!