Flitig som ett bi

Det är så kallt ute att det är svårt att jämföra med ett bi, men jag har varit flitig. Just nu pågår Mod Meets Improv med Elizabeth Barton på Academy of Quilting. Elizabeth är mycket bra som lärare, hon ger kritik och det är också lärorikt att ta del av vad de andra gör på kursen. Men det gäller att ta sig tid, det är ett lite annorlunda tänk och en mängd uppgifter! Kursen är på fem veckor men man har längre tid på sig att slutföra uppgifterna. En design som jag har gjort och som jag är nöjd med är denna

Egen design
 
 

"Fisherman's Friends"
Jag har gått med i Through Our Hands Portrait Shuffle och skickat in en liten tavla, "Ia". Formatet var bestämt till en A5 canvas och jag gjorde ett fototryck av ett brev på siden med en handkviltad applikation av ett fototryck på silkefibrer. Fotografiet är från 1920 och jag har bearbetat det i Photoshop. Arbetet är traditionell kvilt med tre lager som jag klistrat på canvasduken.
I veckan fick jag besked från SAQA (Studio Art Quilt Associates) att de har sålt mitt bidrag "Fisherman's Friends" på SAQA Spotlight Auction. Arbetet är litet, måtten skulle vara 4.5" x 6.5" som SAQA fäste bakom en svart passepartout. Tyckte att det var en kul liten utmaning och är naturligtvis glad och stolt över att den såldes. Pengarna går till SAQAs arbete.
 
Detalj "Seven Generations"
Jag har anmält min kvilt "Seven Generations" som ingår i serien "Mothers" till The Festival of Quilts i Birmingham, dit åker jag i augusti. Till Open European Quilt Championships 2017 har jag också anmält en Art Quilt men jag vet inte förrän sent i sommar om den blir antagen.

"Another Place"
 
Till SAQA Benefit Auction 2017 har jag donerat "Another Place", det blir tredje året i rad som jag bidrar till deras auktion. "Dear Miss Clara #2", även den från serien "Mothers", är på turné i SAQA Trunk Show, det är roligt när det är lite som händer!
 
"Dear Miss Clara #2"

Kommentarer

  1. I like "Fisherman's Friends", I do have a weakness for cottages ;-)
    xx

    SvaraRadera
  2. Jeg likte ditt design fra kurset med Elizabeth Barton. Gratulerer med Fisherman's Friends og lykke til i Birmingham. Spennende.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!