14 januari 2010

Planerade projekt

COLOR GAME var en beskrivning som jag hittade i Quiltmania nr 72 (finns också i annat utförande som kit hos Glorious Color Shop). Jag har plockat ihop tyger som skall passa.KALEIDOSKOP var en utställning av Paula Nadelstern som jag såg på Folk Art Museum i New York i början av sommaren. Jag blev helt betagen och köpte hennes bok som också var utställningskatalog samt tre kit "Opulence" från Bernatex. Någon gång skall jag våga mig på, det blir en utmaning!FALLING COLORS (vänster) är faktiskt redan påbörjad. Jag gick en kurs för Jan Hassard på The Festival of Quilts 2009 i Birmingham. Kursen var trevlig och blocken är tillskurna men jag är lite "fed up" med tredimensionellt just nu.


SNOWBALL QUILT (höger) tänkte jag sy av Fassetts reatyger som jag också köpte i Birmingham, men jag är inte heltänd på dem.
Jag funderar också på att skära ut blommor och göra SNOWBALLS av tyget till vänster med det stormönstrade som ram eller också något likande den under bilden på länken http://hancocks-paducah.com/ProductImages/XLarge/FMTY147.jpg

2 kommentarer:

 1. Hej och tack för din kommentar på min blogg. Jag får säga detsamma om din!
  jag är nog inte riktigt så stort KF-fan som du, men gillar en del av hans grejer!
  Du har också många saker på gång ser jag. Det är kul med många idéer!
  Hälsn. Anna-G/Pumlan

  SvaraRadera
 2. Color Game ser riktigt härlig ut med de tyger du valt./Cissi

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en kommentar till min blogg!