Fortsätt till huvudinnehåll

Jag har fått en Blog Award!

Jag är jättestolt för min Blog Award, tack snälla Yvonne som har
Yvonnes Quilting and Flowers!
Awarden skall ges vidare för inspiration till fem bloggare som har mindre än 100 följare. Den som får en Award skall länka sin blogg till givarens och så skall följande fem frågor besvaras:

  1. Varför började du blogga? Jag ville berätta om min hobby och få kontakt med andra quiltare.
  2. Vilka bloggar följer du? Svenska och utländska quiltbloggar, se blogglistan till höger.
  3. Favoritfärg? Oj, det beror alldeles på vad det gäller!
  4. Favoritfilm? Woody Allens "Hannah och hennes systrar"
  5. Vilket land skulle du vilja besöka och varför? Jag vill resa tillbaka till USA, kanske fr a till Pennsylvania, för att titta på quiltar och shoppa.
Följande fem bloggare vill jag ge en Award:
Anna syr, http://sy.lugnagatan.net/ Jag vet inte hur många följare hon har men hennes blogg är verkligen inspirerande
Kajsa Rutlapp, http://rutlapp.blogspot.com/
Agneta quiltar, http://agnetaquiltar.blogspot.com/
Cissi kviltar, http://cissikviltar.blogspot.com/
Bambi syr med sin Quiltglädje, http://bambisyr-evaj.blogspot.com/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gör ett besök!

Jag har lagt upp ett ny hemsida  Veriquilt.com gör gärna ett besök! Det är ingen blogg men jag kommer att hålla den uppdaterad med lite bilder av vad jag gjort.

Nu har hösten stormat in

Som ni märker så har jag bytt layout på min blogg och det märkliga var att under arbetet fann jag en massa kommentarer till mina inlägg, kommentarer som jag aldrig hade sett. Det var ju både snopet och glädjande, snopet eftersom jag aldrig har svarat på frågor som ställts. Jag skall försöka att gå igenom inläggen och se om jag kan svara på några inlägg. Jag har skickat in en liten kvilt till SAQAs (Studio Art Quilt Associates) Trunk Show som kommer att pågå under två år. Inspiration till kvilten fick jag när jag deltog i facebookgruppen Dogma-boderier. Jag har sytt den i tre lager med hemvävt linnetyg som bakgrund, applicerat smala tunna remsor av tidningspapper för hand som jag sedan bestrukit med Matte Medium för hållbarheten. Handbroderat olika sorters stygn med handfärgad silketråd. Jag såg faktiskt att SAQA hade ett foto på kvilten i ett av sina veckobrev.  SAQA Trunk Show Min utställning GLÄDJE  går nu in på sin sista vecka. Jag har sett positiva inlägg och jag har också sålt så

Snart är det dags

Nu annonserar Storvretabiblioteket min utställning! Glädje Datum och tid Lördag 18 september Plats Storvretabiblioteket, Fullerövägen 1, 743 32 Storvreta Beskrivning Vera Holmgren visar arbeten utförda i art quilt-teknik. Utställningen pågår 18 sep – 9 okt. Jag visar några verk som inte var med på utställningen i Järnboden, Harg och Palomena-kvilten är klar, den kommer att finnas på plats med en specialtillverkad etikett. Det är fredag och jag länkar till  Off the Wall Friday