Fortsätt till huvudinnehåll

Att bli populär

Populär blir man när man vinner en stjärnvinst med två kilo choklad och delar med sig till barnbarnen!

 
Jag har inte skrivit på länge men det innebär inte att jag legat helt på latsidan. Jag har jobbat med ett par kviltar som jag skall försöka få med på utställning och därför kan jag inte visa dem nu. Den ena är jag inte helt nöjd med, men det kan vara bra att få en bedömning, så jag chansar och skickar in ett foto.

Nästa helg skall Söndagsgruppen på syhelg till Björkdala gård. Jag har plockat fram lite ur stashen som skulle kunna användas till en enkel men färgglad sommarkvilt.


 Senast Konstkvilt-gruppen träffades var vi hemma hos Monica och färgade. Nästa gång skall vi vara hos Yvonne och jobba med monoprint. Som vanligt blir det mest att pröva på sedan kan den som vill arbeta vidare hemma.


De kommande månaderna måste vi ägna åt att förbereda vårens utställningar, den första blir Konst på väg i Orangeriet, Lövstabruk under påsken 2015. Monica var med på en utställning där redan i påskas och då passade jag på att fotografera hennes vackra kvilt med tygrosor fint monterade i en järnring.

Rosenkvilt av Monica Danielsson Bichsel

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gör ett besök!

Jag har lagt upp ett ny hemsida  Veriquilt.com gör gärna ett besök! Det är ingen blogg men jag kommer att hålla den uppdaterad med lite bilder av vad jag gjort.

Nu har hösten stormat in

Som ni märker så har jag bytt layout på min blogg och det märkliga var att under arbetet fann jag en massa kommentarer till mina inlägg, kommentarer som jag aldrig hade sett. Det var ju både snopet och glädjande, snopet eftersom jag aldrig har svarat på frågor som ställts. Jag skall försöka att gå igenom inläggen och se om jag kan svara på några inlägg. Jag har skickat in en liten kvilt till SAQAs (Studio Art Quilt Associates) Trunk Show som kommer att pågå under två år. Inspiration till kvilten fick jag när jag deltog i facebookgruppen Dogma-boderier. Jag har sytt den i tre lager med hemvävt linnetyg som bakgrund, applicerat smala tunna remsor av tidningspapper för hand som jag sedan bestrukit med Matte Medium för hållbarheten. Handbroderat olika sorters stygn med handfärgad silketråd. Jag såg faktiskt att SAQA hade ett foto på kvilten i ett av sina veckobrev.  SAQA Trunk Show Min utställning GLÄDJE  går nu in på sin sista vecka. Jag har sett positiva inlägg och jag har också sålt så

Snart är det dags

Nu annonserar Storvretabiblioteket min utställning! Glädje Datum och tid Lördag 18 september Plats Storvretabiblioteket, Fullerövägen 1, 743 32 Storvreta Beskrivning Vera Holmgren visar arbeten utförda i art quilt-teknik. Utställningen pågår 18 sep – 9 okt. Jag visar några verk som inte var med på utställningen i Järnboden, Harg och Palomena-kvilten är klar, den kommer att finnas på plats med en specialtillverkad etikett. Det är fredag och jag länkar till  Off the Wall Friday